• 

Velkommen til Westring Estate

Sjællands ejendomsmægler for skove, landejendomme og lystejendomme ved Anni Westring.

Handel med landejendomme, lystejendomme og skove stiller ofte specielle krav til rådgivning af såvel sælger som køber, så den bedst mulige handel sikres. Kompetencerne til at imødekomme disse krav har vi opbygget gennem mere end 20 års erfaring med denne specielle del af ejendomsmarkedet, som har skaffet os en unik indsigt.

For at sikre vore nøglekunder den rette service har vi også fravalgt handel med traditionelle villaer og sommerhuse for at fokusere på netop landejendomme, lystejendomme og skove.

Det snævre fokus gør, at vi kan tilbyde alle vore kunder en personlig og nærværende service, idet det altid vil være den samme mægler, der følger ejendommen, lige fra kommissionsaftale underskrives, ved alle fremvisninger og til den endelige handel afsluttes.

Vores fokus og et stærkt netværk af specialister tilknyttet giver en uafhængig og ærlig rådgivning på højt niveau vedrørende emner som skov- og landbrugsdrift, hestehold, markedsføring m.m.

Finder du dette interessant venligst kontakt Anni Westring.Westring Estate     Havremarksvej 7, Annisse      3200 Helsinge    cvr: 32 05 42 42    70239568     info@westring-estate.dk

Copyright © 2009 by C&B Systemer A|S