Om Westring Estate

Westring Estate ejes af ejendomsmægler Anni Westring.
Anni er uddannet ejendomsmægler og valuar, og har mere end 20 års erfaring med vurdering og salg af landejendomme, lystejendomme og skove. Anni er medlem af Danske Selvstændige Ejendomsmæglere (DSE) samt Dansk Ejendomsmæglerforening (DE), hvor hun er i bestyrelsen for kreds 2 og en del af DE’s repræsentantskab.
Anni har arbejdet med alle facetter af en ejendomshandel og er bl.a. tidligere advokatsekretær og skovmægler, hvilket bidrager til en stor indsigt og erfaring indenfor dette felt af ejendomssalg. Anni har boet hele sit liv i Nordsjælland og har derfor et indgående lokalkendskab til området samt en dybdegående indsigt i det aktuelle boligmarked. Hun har opbygget et stort netværk både privat og i erhvervslivet qua sine mange års erfaring som mægler og sit store engagement som aktivt medlem indenfor diverse lokale råd og bestyrelser. Anni er kendetegnet ved hendes store passion, omhu og personlige relation til sine kunder.
Med Westring Estate som din ejendomsmægler er du garanteret et nærværende samarbejde, som bygger på professionalisme, værdiskabende rådgivning og uafhængighed – hos os er der ingen skjult dagsorden!

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os. Har du spørgsmål eller vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde, så kontakt os via følgende oplysninger eller formularen til højre:
info@westring-estate.dk   •   Tlf: 70 23 95 68