Kyndig køberrådgivning - vi er ved din side gennem hele handlen!

Står du overfor at skulle købe en landejendom, lystejendom, skov, villa eller sommerhus? Så kan det være givende og betryggende med en rådgiver ved din side, som har de faglige kompetencer inden for dette specielle område. Særligt hvis det er første gang, at man køber en sådan ejendom, og man enten ikke selv har den specifikke viden eller fornødne tid til at sikre sig det bedste køb.
Hos Westring Estate deltager vi gerne i besigtigelse af ejendommen. Dels for at finde ud af om det er den rigtige pris, ligesom vi er behjælpelige med kontakt til faglige eksterne rådgivere inden for byggetekniske spørgsmål og gennemgang. Derudover gennemgår vi købsaftalen, og tjekker om alt er i orden. Vi behandler alle papirer og dokumenter – og læser også det med småt, for at sikre dig mod faldgruber, der kan komme til at koste ekstra omkostninger.
Vi laver due diligence på ejendommen, som bl.a. dækker hvad der står i tingbog og servitutter, i lokal- og kommuneplaner og ejendommens papirer i øvrigt. Som købermægler finder vi problemerne, inden de bliver til udgifter for dig.
Vi kan også være behjælpelige med prisforhandling, da vi kender salgspriserne og derfor kan tilbyde vores assistance og viden om udbuddet af ejendomme, der også dækker ejendomme hos andre ejendomsmæglere. Selve berigtigelsen af handlen herunder udarbejdelse af skøde, refusionsopgørelse m.m., er vi som købermægler også gerne behjælpelig med – og selvfølgelig til en konkurrencedygtig pris.

Interesseret i at høre mere om køberrådgivning?

Kontakt os via følgende oplysninger eller formularen til højre: info@westring-estate.dk   •   Tlf: 70 23 95 68