Køb af landejendomme - Køberrådgivning - Købermægler

Som køber af en landejendom, lystejendom eller skov kan det være givende og betryggende med en rådgiver, som har de faglige kompetencer for dette specielle område. Dette især hvis det er første gang at man køber en sådan ejendom, og man enten ikke selv har den specifikke viden eller fornødne tid til selv at sikre sig det bedste køb.
Westring Estate deltager gerne i besigtigelse af ejendommen for dels at finde ud af om det er den rigtige pris, ligesom vi er behjælpelige med kontakt til faglige eksterne rådgivere inden for byggetekniske spørgsmål og gennemgang.
Derudover gennemgår vi købsaftalen for om der er noget i denne der er uhensigtsmæssigt og om der er noget som kan komme til at koste køberen ekstra omkostninger. Vi læser også det der står med småt.
Vi laver due diligence på ejendommen, som bl.a. dækker hvad der står i tingbog og servitutter, i lokal- og kommuneplaner og ejendommens papirer i øvrigt. Som købermægler finder vi problemerne, inden de bliver til udgifter for køberen.
Vi kan også være med til at forhandle prisen på ejendommen. Alle ejendomme har en udbudspris, men den reelle salgspris ligger ofte betydeligt under. Som købermægler kender vi salgspriserne og kan derfor tilbyde vores assistance og viden om udbuddet af ejendomme, der også dækker ejendomme hos andre ejendomsmæglere eller evt. “skuffesager” i markedet.
Selve berigtigelsen af handlen herunder udarbejdelse af skøde, refusionsopgørelse m.m., er vi som købermægler også gerne behjælpelig med og til en konkurrencedygtig pris.

Bestilling af køberrådgivning

Udfyld formularen, og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt med et tilbud på køberrådgivning