Energimærke D" />
Hestehavevej 22, 3400 Hillerød

Fredeligt og smukt sted på landet og alligevel tæt på byen - Brødeskov hestepension, Hillerød.

Tæt på Hillerød C med skel til statsskoven Brødeskov på 180 ha finder du denne dejlige og overskuelige ejendom. Ejendommen er godkendt til hestepension og er i dag indrettet med 10 hestebokse. Ejendommen er også oplagt til egne heste og som mindre jagtejendom - du bestemmer selv.

Stuehusets samlede boligareal udgør 135 kvm. Grundplan er indrettet med: Pænt funktionelt køkken, lys spisestue med brændeovn, opholdsstue med udgang til haven. Fra begge stuer er der en fantastisk flot udsigt over egne marker med Brødeskov i baggrunden. Pænt værelse, entre med nedgang til kælder samt stor lys entre med trappe til 1. salen der indeholder: Stort lyst soveværelse med indbyggede skabe, værelse, møblerbar repos med indbyggede skabe samt pænt badeværelse med kar og brus. Derudover kælder på 25 kvm indeholdende vaskerum med oliefyr og disponibelt rum.

Endvidere et anneks (det tidligere stuehus) på 77 kvm, som anvendes som teenageafdeling indeholdende 2 stuer, 2 værelser samt køkken og bad. (Er ikke godkendt til beboelse).

Ejendommens hestestald er indrettet med 10 hestebokse i allergivenlige omgivelser, hvor de 6 bokse er 9,3 kvm og 4 bokse er 12,4 kvm. Derudover er der aflåst saddelrum, samt toilet og rytterstue til pensionærerne samt lade og staklade.

Endvidere en oplyst ridebane, 20 x 40 samt græsbane, 20 x 40. Fra stalden er der direkte adgang til ejendommens hestefolde, hvor der også er et løsdriftsskur til læ/skygge. Ligeledes direkte adgang til Brødeskov.

Såfremt at man hellere vil bruge ejendommen som en jagtejendom er der en super god jagt med en god bestand af råvildt, da ejendommen har skel direkte til skoven, ligesom der er 2 anlagte søer, engareal samt remise/granplantage. Der er endvidere fine muligheder for at lave vildtpleje til gavn for både mennesker og dyr.

Ejendommens jordtilliggende er på 9,5 ha, hvoraf 6 ha er udlagt til hestefolde.

Fra ejendommen er der kort afstand til Hillerød C (f.eks. 3,2 km ad cykelrute 31), S-tog, uddannelsesinstitutioner, skoler, det nye hospital og skoven er i "baghaven".

Energimærke D