Udsholt Byvej 6A, Udsholt, 3230 Græsted

Pilegaarden

Pilegaarden - I det hyggelige landsbymiljø Udsholt i Nordsjælland finder du denne 4-længede idyl med nyere stråtag, som er de perfekte rammer, hvis man gerne vil have nærheden til skole, naboer og samtidig vil være på landet.
Stuehuset er registreret somén bolig, men rummer reelt to selvstændige gode boliger på hhv. 100 kvm og 75 kvm. Den store bolig er opdelt med nyt lækkert badeværelse, soveværelse, værelse, kontor, køkken og stue med brændeovn. Den mindre bolig er opdelt med badeværelse, køkken, stue og soveværelse. Opvarmning af begge boliger er varmepumper samt brændeovn i den store bolig.
De 3 længer (465 kvm) er gode og anvendes p.t. til garage, lager, værksted m.m., men kan også byde på andre muligheder, herunder udvidelse af boligarealet.
Derudover er der en stor hal på i alt 744 kvm med målene 20 x 37 m og støbt gulv.
Jordtilliggende udgør 8,2 ha som dyrkes med korn. På ejendommens areal er der et mindre vandhul og remiser, ligesom der er et rigt dyreliv.
Ejendommen er beliggende i Gribskov Kommune kun få min fra badestrand, 10 min fra Gilleleje og 25 min fra Hillerød centrum.