Helsingørvej 7, Mårum, 3200 Helsinge

Mindre hesteejendom tæt til Gribskov og Ridecenter!

Mindre hesteejendom tæt til Gribskov og Ridecenter!
Her har du muligheden for at have dine egne heste hjemme til en billig husleje og samtidig have nærheden til nødvendige hestefaciliteter.
Boligen har et samlet boligareal på 126 kvm + 19 kvm udestue. Boligen er indrettet med dejligt lyst og charmerende køkken, hyggelig stue med gennemgående lys og direkte adgang til udestue, hvorfra udsigten til haven og egne marker kan nydes og hvor man nøje kan følge med i årets gang. Soveværelset er indrettet med praktisk opbevaring, dejligt badeværelse med dobbelt jacuzzi, praktisk stort bryggers med ældre træpillefyr til opvarmning samt fin lille entre med opgang til 1. salen som er indrettet i år 2007, som et stort rum med loft til kip og synlige hanebånd.
I længe er der indrettet 3 hestebokse med meget stor lofthøjde. Det vil være muligt at øge boksstørrelsen, såfremt at det måtte ønskes.
Der udover er der en længe mere som anvendes som udhus og hønsehus.
Det tilhørende jordtilliggende er på 2 ha og er udlagt med græs og hestefolde. Fra ejendommen er der ca. 600 meter til Gribskov, hvor det er muligt at ride ture på de mange kilometer ridestier ligesom der er 250 meter til nærmeste Ridecenter.
Ejendommen er beliggende i Gribskov Kommune 10 min fra Helsinge, 15 min fra Hillerød centrum 38 min til Rådhuspladsen i København.