Auderød Byvej 10A, Auderød, 3300 Frederiksværk

Mindre landejendom på Arrenæs, hvor du har mulighed for at have dine egne heste hjemme til en billig husleje og samtidig have nærheden til skønt naturområde med havn og skove.

Stuehuset har et samlet boligareal på 216 kvm + 29 kvm udestue. Stuehuset er indrettet med dejligt ældre landkøkken, 2 hyggelige og lyse stuer med direkte adgang til udestue, hvorfra glæden fra årets tidligste solstråler kan nydes. Derudover et stort værelse, toilet, bryggers samt hall med opgang til 1. salen. På 1. salen er der indrettet forældre soveværelse, badeværelse samt 3 værelser. Både i stueetagen og på 1. salen er der stor loftshøjde.

I vinkelbygget længe er der indrettet 4 hestebokse med mulighed for at indrette yderligere og i modsatte vinkel er ejendommens træpillefyr placeret.

Det tilhørende jordtilliggende er på 2 ha og er udlagt med græs og hestefolde.

Arrenæs er en halvø midt ude i landets største sø, Arresøen med skove (Auderød Skov på 72 ha og Sonnerup Skov på 61 ha), havn, voldanlægget Dronningholm og bronzealderhøjen Store Maglehøj, som ligger 70 meter over havet. Derudover finder du den mindre og hyggelige landsby Auderød, som består af gamle gårde og huse. Denne ejendom er én af de gamle gårde som nu udbydes til salg.

Ejendommen er beliggende i Halsnæs Kommune 5 min fra Frederiksværk, 20 min fra Hillerød centrum og 45 min til Rådhuspladsen i København.