Kildevej 178, Holløse, 3210 Vejby

Sønderbjerggaard - en charmerende klassisk gård med 2 boliger og tæt til Tisvilde Hegn

Stuehuset er smukt og klassisk med stor landhave og lille sø - højt og smukt i landskabet omkranset af egne marker.
Stueetagen har et boligareal på 235 kvm som er indrettet med dejligt køkken/alrum, hvorfra der er udgang direkte til charmerende oprindelig veranda og videre ud til dejlig træterrasse i hele stuehusets længde. Hyggelig opholdsstue med brændeovn, 2 værelser, stort badeværelse samt hall med gammel svungen trappe til 1. salen som fremstår lys og indbydende med badeværelse, 3 store soveværelser, hvoraf det ene har brændeovn.

I længe er indrettet en skøn bolig med et samlet boligareal på 83 kvm, som dog virker størrer. Stueetagen er indrettet med spisekøkken med udgang til hyggelig lille terrasse, opgang til 1 sal samt badeværelse. 1. salen er indrettet med skøn stor og lys stue samt 2 soveværelser.

Den store store gamle landhave er et kapitel for sig - en hyggelig oase med lille sø, hyggekroge, frugttræer og gamle store store træer, Det hele emmer af fred og idyl!

Ejendommens driftsbygninger er på samlet 956 kvm og er bl.a. indrettet delvist med ældre hestestald med 8 bokse, opbevaring/udhus samt lille maskinhus, som tidligere har været anvendt til lille ridehus. En del af driftsbygningerne har tidligere været udlejet til maskinopbevaring, men kan også kan anvendes til mange andre formål f.eks. til liberalt erhverv.

Det tilhørende jordtilliggende er på 12 ha og er beliggende lige omkring ejendommen med bl.a. en dejlig sydvendt skråning som egner sig perfekt til vinmark eller en god hestefold med basis for god grund muskulatur ligesom der er en drænet 20 x 40 ridebane som let kan reetableres. Er man vildt og jagtinteresseret er der rigtige gode muligheder for gode oplevelser med bl.a. kronvildt.

Derudover er ejendommen beliggende således at det er muligt at ride til Tisvilde Hegn blot ved at kryds vej og derefter ride af markveje.

Ejendommen er beliggende i Gribskov Kommune 8 min fra Nordsjællands skønneste badestrand i Tisvildeleje, 8 min fra Helsinge, 20 min fra Hillerød centrum og 44 min til Rådhuspladsen i København.

En dejlig ejendom, der skal opleves!