Auderødvej 57, Auderød, 3300 Frederiksværk

Øglehøjgård

Øglehøjgård - Udsigt, udsigt, udsigt. Fantastisk beliggende landejendom på Arrenæs, hvor du har mulighed for at have dine egne heste, veteranbiler, pølsemageri, ølbryggeri, lager, snedkerværksted eller noget helt andet og samtidig have nærheden til skønt naturområde med havn og skove og ikke mindst bådebro i Danmarks største Sø, Arresø.

Stuehuset har et samlet boligareal på 227 kvm og er indrettet med dejligt lyst spisekøkken, spisestue med udgang til terrasse samt stor stue med gennemgående lys. Bryggers med nedgang til viktualiekælder, garderobe, stort soveværelse, badeværelse samt hall med opgang til 1. salen. På 1. salen er der indrettet 2 værelser, alrum, badeværelse samt udsigtsstue med udgang til høj terrasse. Både i stueetagen og på 1. salen er der stor loftshøjde.

Ejendommens 3 sammenbyggede længer udgør 480 kvm, hvor ca. halvdelen er istandsat med bl.a. et lille anneks med badeværelse og thekøkken i to plan, fyrrum, værksted med lift samt lager og resten fremstår oprindeligt. I selvstændig beliggende længe på 420 kvm er indrettet lager men den kan også anvendes til mange andre formål herunder veteranbiler, ølbryggeri, pølsemageri, snedkerværksted etc. Derudover garage m.m. på 120 kvm. Ejendommens driftsbygninger udgør i alt 1020 kvm.

Det tilhørende jordtilliggende er på 23,8 ha og er udlagt med korn og egen cross-/ mountainbikebane.

Arrenæs er en halvø midt ude i landets største sø, Arresø med skove (Auderød Skov på 72 ha og Sonnerup Skov på 61 ha), havn, voldanlægget Dronningholm og bronzealderhøjen Store Maglehøj, som ligger 70 meter over havet.

Ejendommen er beliggende i Halsnæs Kommune 5 min fra Frederiksværk, 20 min fra Hillerød centrum og 45 min til Rådhuspladsen i København.