Borshøjvej 6, Ramløse, 3200 Helsinge

Et godt lille begynderhus for den lille familie og en super mulighed for at komme på boligmarkedet til en fornuftig pris!

Huset fremtræder pænt velholdt og indeholder:
Entré og fordelingsgang med god plads, pæn størrelse soveværelse med skabsvæg, 2 børneværelser, hvoraf det ene er med skabsvæg, pænt brusebadeværelse holdt i lyse farver. Derudover en stor vinkelstue i åben forbindelse med køkkenet, så man både har stue og køkken/alrum, hvor der samtidig er et godt lysindfald fra både syd og vest, ligesom at der er udgang til sydvendt terrasse. Køkkenet er et ældre med god skabsplads, men kan nemt friskes op til år 2018.

Fin terrasse plads, nem have og god isoleret garage bygning.

Grundareal udgør 924 kvm

Huset er centralt beliggende i Ramløse med kort afstand til skole, institution, byens Netto og ikke mindst Ramløse Hallen som nærmest ligger lige ved siden af.

Ønsker man oplevelser i naturen kan man gå en tur ned til den hyggelige lystbåd havn, rundt om Arresøen eller man kan cykle til Tibirke Hegn via stisystem og Tisvildelejes skønne badestrande.

Ejendommen er beliggende i Ramløse, i Gribskov Kommune med 20 min til Hillerød C og 44 min til Rådhuspladsen i København.