Kildevej 125, Tågerup, 3200 Helsinge

Solvang - Stort boligareal - mulighed for flere boliger på smuk og harmonisk ejendom beliggende til stort natur- og søområde på ca. 80 ha

Solvang - Stort boligareal - 514 kvm fordelt på 2-3 boligenheder.

Ejendommen er en smuk 3-længet gård hvor 2 tidligere driftsbygninger delvist er blevet omdannet til boligareal og hvor bygningerne omkranser en hyggelig have og terrasseområde. En naturskøn gård, som er ugenert beliggende ud til Ellemosen og Holløse Bredning; - et stort natur- og søområde i Kongernes Nordsjælland på ca. 80 ha.

Hovedhuset er indrettet med dejligt stort spisekøkken med udgang direkte til vestvendt terrasse, hvor de lune sommeraftener kan nydes. Stor opholdsstue med dejligt lysindfald og udgang til stor sydvendt terrasse med sol det meste af dagen. Stort soveværelse, mindre værelse samt to badeværelser. Fra entre er der opgang til 1. sal som er indrettet til stor stue med udgang til balkon og fantastisk udsigt over det ca. 80 ha store Ellemose og Holløse Bredning.

I længen i forlængelse med stuehuset er indrettet en boligenhed med nyere køkken, spisestue med udgang til terrasse, opholdsstue med udgang til terrasse, flot nyere badeværelse, soveværelser med walk-in-closet og udgang til terrasse samt værelse/kontor. Denne del kan bruges som en boligenhed men kan også bruges som værelsesafdeling i forbindelse med stuehuset.

I den anden længe er indrettet en boligenhed med ældre køkken, opholdsstue, 2 værelser hvoraf det ene har udgang til sydvendt terrasse samt ældre badeværelse.

Driftsbygningerne udgør samlet 396 kvm og er indrettet med lade, hesteboks, værksted og disponible rum.

Det tilhørende jordtilliggende er på 5 ha og er udlagt til ager og med et rigt fugleliv. Der er mulighed for at tilkøbe yderligere jord op til i alt 14,8 ha mod en merpris.

En ejendom, der skal opleves!

Ejendommen er beliggende i Gribskov Kommune 8 min fra Nordsjællands skønneste badestrand i Tisvildeleje, 7 min fra Helsinge, 20 min fra Hillerød centrum og 43 min til Rådhuspladsen i København.

Alle henvendelser vedrørende ejendommen i øvrigt, herunder fremvisning, bedes efter aftale med ejeren venligst rettet til: Westring Estate, ejendomsmægler og valuar MDE, Anni Westring, M: +45 2383 9568.