Ved Freerslev Hegn 8, Freerslev, 3400 Hillerød

Rydegaard - En klassisk gård med to boliger og skel direkte til statsskov

Rydegaard - En klassisk gård med to boliger og skel direkte til statsskov.

Via præsentabel allé ankommer man til denne firelængede gård med hyggelig gårdsplads og stor velholdt have samt flere dejlige terrasser med udsigt over de veldrevne marker, søer og skov.

Stuehuset er charmerende og med renoveret underetage på 174 kvm, som indeholder præsentabel entre med adgang til stort landkøkken og dejlige lyse stuer med udgang til haven samt dejlig østvendt terrasse. Derudover to dejlige badeværelser og stort soveværelse.

Fra entre er der flot trappe til 1.salen, der kan indrettes til mange flotte boligkvm.

I østlænge er der i 2009 indrettet selvstændig lejlighed på 119 m2 med dejligt køkken/alrum og 2 gode stuer/værelser.

Ejendommens driftsbygninger er samlet på 1.336 kvm og er bl.a. indrettet med gode 6 murede hestebokse, stort bryggers med klinkegulv samt fyrrum med Baxi pillefyr og oliefyr til backup, udhus, vognporte, tidligere staldbygninger, 3 maskinhaller af forskellige størrelser m.m.

Det tilhørende jordtilliggende udgør 40 ha og er beliggende omkring ejendommen. Jorden er udlagt til ager, søer og remiser.

Med ejendommens beliggenhed med skel direkte til Freerslev Hegn, der en gang var kongelig jagtskov, er der enestående naturoplevelser og jagt på ejendommen på bl.a. kronvildt, rådyr, ænder, fasaner, gæs og duer.

Hele herligheden ligger fredeligt men med nem adgang til motorvej og nær Hillerød med alle byens faciliteter.

Ejendommen er beliggende i Hillerød Kommune 9 min fra Hillerød C og 28 min fra Rådhuspladsen i København.

En rigtig dejlig ejendom, som skal opleves!