Nødebovejen 73, 3390 Hundested

Strandgården - Karakterfuld og smuk gård nær stranden med 5 ha

Strandgården - Karakterfuld og smuk gård nær stranden med 5 ha jord og mulighed for gode lejeindtægter.

Stuehuset er smukt og klassisk med nyere sortglasseret tegltag. Stuehuset har et samlet boligareal på 348 kvm som er indrettet med 3 skønne højloftede og lyse stuer, hvoraf der fra den ene er udgang direkte til haven, ældre køkken med nedgang til viktualiekælder på 40 kvm, mindre badeværelse, stor hall med svungen trappe til 1. salen samt 3 gode soveværelser. Overalt er der stor loftshøjde og gode lysindfald fra høje vinduer. 1. salen er fra år 2011 og fremstår meget lys og indbydende med 2 store soveværelser, badeværelse og køkken alrum.

Den store parklignende have er et kapitel for sig - en oase med, hyggekroge, frugthave, store smukke træer og et væld af blomster året igennem, Det hele emmer af fred og idyl!

Ejendommens driftsbygninger på samlet 1.319 kvm samt yderligere 263 kvm, som er i gang med at blive opført, er alle særdeles gode og brugbare. Den overvejende del af driftsbygningerne udlejes i dag til forskellige formål med deraf gode driftsindtægter, men kan også kan anvendes til mange andre formål, f.eks. en ekstra bolig eller til liberalt erhverv.

Det tilhørende jordtilliggende er på 5 ha, men der er mulighed for at tilkøbe op til et samlet areal på 13 ha, mod en merpris.

Ejendommen er beliggende i Halsnæs Kommune 10 min fra Hundested Havn, 12 min fra Frederiksværk, 33 min fra Hillerød centrum og 55 min til Rådhuspladsen i København.

En meget velvedligeholdt ejendom, der skal opleves!