Porsagervej 29, 3230 Græsted

Birkegården - Dejlig og velholdt gård med stort boligareal som giver mulighed for at bo flere familier, liberalt erhverv, udlejning, hestehold, gårdbutik m.m.

Lidt udenfor Græsted på en lille vej finder du denne dejligt beliggende ejendom med udsigt til marker. Både for den natur- og hesteinteresserede er det en perle.
Stuehuset med tilhørende længe har et samlet boligareal på 430 kvm, hvoraf de 293 kvm er i stuehuset i to plan. Indretningen af stuehuset er meget smagfuldt med et dejligt og lyst køkken med udgang til havestue. Spisestue samt opholdsstue med udgang til dejlig og stor vestvendt terrasse. Derudover værelse med skabsvæg, dejligt badeværelse med både brus og kar, særskilt toilet samt bryggers med udgang til haven. I modsatte ende af stuehuset er der et dejligt badeværelse samt soveværelse, ligesom der her er opgang til 1. salen fra entrén. 1. salen er indrettet med stort soveværelse med skabsvæg og med direkte adgang til badeværelse. To mindre værelser og opholdsstue med udgang til tagterrasse, hvorfra at der et godt overblik over ejendommens hestefolde og udsigt helt til Gilleleje.

I særskilt længe er de resterende 137 kvm boligareal, hvori der er indrettet to lejligheder med hver et badeværelse, køkkenalrum og soveværelse.

Den anden længe har et erhvervsareal på 275 kvm, hvori der er indrettet motionsrum, køkken, badeværelse samt erhvervsareal. I en del af denne bygning er der loft til kip med ovenlysvinduer, som giver en rigtig dejlig oplevelse af lys.

Herudover er der en driftsbygning på 360 kvm som er indrettet med hestestald med 3 hestebokse og hvor den resterende del af bygningen anvendes til træning af heste.

Endelig er der en garage med plads til 3 biler samt lille værksted.

Det tilhørende jordtilliggende på i alt 3,9 ha er hegnet til hestefolde.

Ejendommen er beliggende i Græsted, Gribskov Kommune med 9 min til Gilleleje Havn, 25 min til Hillerød C og 56 min til Rådhuspladsen i København.