Thorsmosevej 16, Annisse N, 3200 Helsinge

Eskerødgaard - Skøn og charmerende hesteejendom med udsigt over egne marker og alligevel nærhed til daginstitutioner, skoler og ikke mindst legekammerater

For enden af alléen ligger denne 3-længet stråtækte ejendom med et boligareal på 298 kvm i et plan. Boligen har synlige bjælker og er indrettet med spisekøkken og to stuer en suite med gennemgående lys, hvorfra der er udgang til gårdhave, dejlig spisestue ligeledes med direkte udgang til gårdhaven, stort badeværelse, soveværelse og 3 værelser samt bryggers. Derudover er der et selvstændigt afsnit med to værelser, lille stue med udgang til haven, the-køkken og badeværelse.

Super hestestald med godt, lyst staldmiljø og stor loftshøjde, indrettet med 6 store hestebokse, vandspiltov, solarie og foderrum.

Herudover er er der en mindre maskinhal på 322 kvm samt andre bygninger med et samlet areal på 152 kvm

Jordtilliggendet er let kuperet med lidt sø og udgør 8 ha, som er udlagt med græs/hestefolde.

Drænet ridebane 20 x 40 meter, som er oplyst.

Ejendommen opvarmes med jordvarme og har eget solcelleanlæg.

Her en dejlig ro med et rigt dyreliv, hvor rådyr og fasaner jævnlig gæster haven, ligesom her er rigtig god plads til at ejendommen kan favne sine nye ejere, uanset interesser, alder m.m.

Ejendommen er beliggende i Annisse N, i Gribskov Kommune med 20 min til Hillerød C og 50 min til Rådhuspladsen i København.