Fredgårdsvej 18, Ammendrup, 3200 Helsinge

Spændende ejendom med god beliggenhed, som byder på mange muligheder

For enden af en lang allé ligger denne spændende landejendom, hvor der er rig mulighed for at sætte sit eget præg. En god ejendom med fine muligheder, herunder for liberalt erhverv, og er fredeligt beliggende lige uden for Helsinge. Her bor man i fred og ro og samtidig tæt på byens tilbud med skole, indkøb, sportsfaciliter og svømmehal, golfklub og meget mere.

Stuehuset har et boligareal på 180 kvm. Stueplan er indrettet med hovedindgang med opgang til 1. salen, pænt køkken i åben forbindelse med en rummelig spisestue samt god opholdsstue med brændeovn samt udestue og udgang til sydvestvendt terrasse. Derudover et værelse, badeværelse med badekar og brus samt bryggers. 1. salen er indrettet med 4 rummelige værelser samt toilet.

Nem sydvestvendt have med flotte store træer.

Udlængerne er helt nyistandsatte med nyt bjælkelag uden stolper, isoleret gulv, rulleport i gavl, nye indvendigt isoleret vægge, Velfac vinduer m.m. Her er der god plads til f.eks. liberalt erhverv, opbevaring, garage, værksted etc.

Jordtilliggende udgør 1,0249 ha, som er udlagt til græs.

Ejendommen er beliggende i Tofte, i Gribskov Kommune med 5 min til Helsinge C, 20 min til Hillerød C og 50 min til Rådhuspladsen i København.