Toftevej 70, Søborg, 3250 Gilleleje

Velkommen til Beringgård: En charmerende idyllisk trelænget gård kun 6 km fra Gilleje Havn, med uhindret udsigt over den kommende Søborg Sø

Denne smukke landejendom med en idyllisk og hyggelig landhave med den fantastisk udsigt, poolområde, hyggelig perlestensbelagt gårdsplads byder på meget plads og mange muligheder som f.eks. Bed & Breakfast, liberalt erhverv, gårdbutik og/eller hestehold.

Det velholdte stuehus og er senest ombygget i år 2002. Der er masser af plads med et boligareal iflg. BBR på 368 kvm, hvoraf 115 kvm er på 1. sal. Fra den indbydende hall er der trappe til 1. sal samt adgang til badeværelse med brus og skakternet Terrazzo fliser på gulvet samt snedker badeværelsesmøbel. Fra hallen kommer man ind i det store og højloftede køkken alrum med åbent ildsted. Det er indrettet med synlige bjælker og skakternet Terrazzo fliser på gulvet samt klassisk snedkerlandkøkken, hvorfra der er udgang til terrasse og østvendt hyggelig landhave. Den store højloftet opholdsstue har plankegulv og synlige bjælker samt brændeovn. Derfra er der direkte udgang til havestuen, og videre til dejlig terrasse, poolområde og haven med udsigt til den kommende Søborg Sø. 1. salen af stuehuset er indrettet stort soveværelse med walk-in closet, møblerbart repos/TV stue, to pæne værelser samt badeværelse med brus.

I sidebygning er indrettet stor ”masterbedroom” med direkte udgang til terrasse og pool, walk-in closet og badeværelse med kar og brus. Derudover bryggers/grovkøkken samt fyrrum med direkte udgang til hestestald.

I driftsbygning på 289 kvm, er 59 kvm godkendt til gårdbutik, der er indrettet med køkken, ildsted og badeværelse samt trappe til loft, hvor der er to depotrum/værelser. Den øvrige del, i alt 230 kvm, er godkendt til landbrug, indrettet med 3 gode hestebokse og foderrum, stor garage/værksted med port ud til carport, gildesal og toilet.

Ejendommens jordareal udgør 4,2 ha som er udlagt med græs og en god 20 x 40 m ridebane.

Ejendommen er beliggende ved Søborg i Gribskov Kommune, kun ca. 6 km fra Gilleleje Havn, ca. 6 km fra Græsted centrum og ca. 18 km fra Hillerød centrum. Afstanden til Rådhuspladsen i København er ca. 59 km.