Granbakkevej 4, Bannebjerg, 3230 Græsted

Bakkegård - Højt beliggende, for enden af markvej, hvorfra der i klart vejr er udsigt til Kullen.

Bakkegård er en rigtig dejlig landejendom med god plads til at udleve drømmen på landet.
Stuehusets boligareal udgør i alt 147 kvm og er indrettet med bl.a.: Stort spisekøkken, nyere stort badeværelse, stort soveværelse, to stuer en-suite, hvorfra der fra den ene er udgang til dejlig terrasse og haveanlæg med poolområde. Derudover stort flot hall med trappe til 1. salen som er indrettet med to store værelser, hvoraf det ene nemt kan opdeles til to værelser samt derudover et mindre værelse, ældre badeværelse samt stort møblerbart repos som kan anvendes til stort hjemmekontor eller blot et fællesrum.
Ejendommens driftsbygninger danner sammen med stuehuset en delvist overdækket og lukket gårdhave som giver de bedste betingelser for at nyde nogle gode eftermiddage og sommeraftener på Bakkegård..
Ejendommens driftsbygninger består af 3 sammenbyggede længer på i alt 308 kvm, hvoraf den ene længe er indrettet som gildesal med køkkenfaciliteter. De øvrige to længer er indrettet til lade, værksted samt hestestald med to hestebokse samt fyrrum til træpillefyret fra år 2019 som opvarmer boligarealet.
Derudover en maskinhal på 285 kvm
Jordtilliggende udgør 10,5557 ha som er udlagt til agerjord samt 3 stører vandhuller, hvilket giver et særdeles rigt dyreliv på ejendommen.
Ejendommen er beliggende i Gribskov Kommune 10 min fra Gilleleje, 25 min fra Hillerød centrum og 45 min fra Rådhuspladsen i København.