Ellemosevej 90, Ramløse, 3200 Helsinge

Mindre landejendom - mulighed for flere boliger - beliggende med udsigt til og i gåafstand af stort natur- og søområde på ca. 80 ha

263 kvm boligareal fordelt på 2-3 boligenheder samt 5,3 ha jord

Ejendommen er i 1984 genopført efter en brand og består nu af et fritliggende rødstens stuehus med bolig i både stueplan og på 1. sal. En fritliggende længe, hvor der på 1. salen i 2008 er indrettet en lejlighed med stor tagterrasse og derudover et mindre maskinhus fra 1982.

Ejendommen er beliggende i naturskønt område i gåafstand til Ellemosen og med en fantastisk udsigt over Holløse Bredning; - et stort natur- og søområde i Kongernes Nordsjælland på ca. 80 ha.

Stuehuset er indrettet med stort spisekøkken som trænger til fornyelse samt fadebur. Spisestue og stor opholdsstue med dejligt lysindfald, ældre badeværelse og fyrrum. 1. salen er indrettet med to store gavlværelser, badeværelser samt thekøkken, som er indrettet i et tidligere værelse.

I længen er på 1. salen indrettet en rigtig god boligenhed i år 2008 med hyggeligt køkken, stue med udgang direkte til stor sydvendt terrasse, hvor de lune sommeraftener kan nydes, pænt badeværelse, soveværelse og to gode værelser.

Driftsbygningerne udgør samlet 376 kvm og er indrettet med lade, hestebokse og disponible rum.

Det tilhørende jordtilliggende er på 5,2 ha og er udlagt til ager og med et rigt fugleliv.

Ejendommen er beliggende i Gribskov Kommune 15 min fra Nordsjællands skønneste badestrand i Tisvildeleje, 10 min fra Helsinge, 23 min fra Hillerød centrum og 48 min til Rådhuspladsen i København.