Græstedvej 45, Sletelte, 3200 Helsinge

Toftehøjgård - direkte til Valby Hegn i Nordsjælland med rigtig gode muligheder for ride- og vandreture.

Ned ad en lille allé ligger "Toftehøjgård" fredeligt og i smuk natur i et let kuperet terræn, direkte op til Valby Hegn i Nordsjælland med rigtig gode muligheder for ride- og vandreture.

Allerede når man kommer igennem den gamle vognport fornemmer man, at dette er en helt speciel ejendom med masser af sjæl og charme. Man har følelsen af at blive budt velkommen på gårdspladsen med pigstensbelægning og det gamle kastanjetræ.

Stuehuset har et samlet boligareal på 235 kvm, er opr. fra 1920 og fremtræder med store lyse rum og med dejligt højt til loftet med en stor og indbydende rumfølelse.

Stuehuset indeholder et dejligt stort spisekøkken i hele husets bredde og gennemgående lys, der giver et dejligt lysindfald, og en lille brændeovn, fadebur og bryggers med nedgang til egen tempereret vinkælder samt badeværelse. Der er to stuer en suite som reelt er tre hvis man medregner spisekøkkenet, hvor den sidste stue er helt fantastisk med masser af lys, åben kamin samt udgang til terrasse og den gamle landhave. Fra entreen går en bred trappe op til 1. salen, hvor der er et stort forældre soveværelse med god opbevaringsplads og udgang til balkon med udsigt. Hertil 4 rummelige værelser og badeværelse med badekar.

Samlet er der driftsbygninger på i alt 440 kvm, som ikke er istandsat.

Ejendommens jorder er økologisk certificeret, og det samlede jordtilliggende udgør 9 ha og er udlagt med græs samt egen sø.

Der en rigtig god jagt på ejendommen, med bl.a. rå- då og kronvildt samt diverse fugle.

Ejendommen er beliggende i Gribskov Kommune, knap 20 min fra Hillerød og ca. 40 min fra Rådhuspladsen i København.

Skal denne dejlige ejendom direkte til Valby Hegn være dit næste hjem?