Birkehøjvej 8, Ågerup, 3200 Helsinge

Østergaard

God velholdt gård med stort jordtilliggende

Østergaard er en god, velholdt gård, som er højt beliggende, lidt vest for Helsinge, Nordsjælland og udsigt til bl.a. Tibirke Bakker. Her er en super god jagt på de tilhørende ca. 44 ha jord på bl.a. rådyr, harer, fasaner og ænder.

Ejendommen er beliggende tilbagetrukket ad lille allé i et dejligt let kuperet stykke natur med agerjorder, 4 stk. smukke søer, remise og lille nåleskov i Tisvilde Mose.

Stuehuset er opført i 1952 og har et samlet boligareal på 210 kvm. Stueplan er indrettet med dejlig stor vinkelstue med gode lysindfald og hyggelig pejs, mindre lys stue/kontor med brændeovn, ældre spisekøkken, 2 stk. pæne badeværelser, hall med spindeltrappe til 1. sal samt bryggers. 1. salen er indrettet med stort lyst soveværelse med skabsvæg og udgang til overdækket balkon samt 3 store værelser og møblerbar repos.

Derudover en del driftsbygninger, i alt 2.092 kvm, hvoraf størstedelen p.t. er udlejet til lager og anden opbevaring, hvilket oppebærer en god lejeindtægt.

Agerjorden, ca. 40 ha, er bortforpagtet indtil den 30. september 2010, hvorefter den er til købers disposition. EU-betalingsrettigheder til jorden medfølger.

Ejendommen er beliggende ca. 15 min fra Hillerød og 40 min fra KBH.

Alle henvendelser vedrørende ejendommen i øvrigt, herunder fremvisning, bedes efter aftale med ejeren venligst rettet til Westring Estate, statsaut. ejendomsmægler Anni Westring, M: +45 2383 9568