Hillerødvej 20, Tulstrup, 3400 Hillerød

Planteavls- og naturejendom, 48 ha, med jagt i særklasse.

Mangholm - Planteavls- og naturejendom, 48 ha, med jagt i særklasse.

Mangholm ligger midt på sin egen jord, tæt på Hillerød for enden af en smuk allé.

Jorden har været økologisk dyrket siden 2001. Der er 30 ha med korn og kløvergræs i omdrift resten henligger som småskove, søer, moser og overdrev. Terrænet er smukt kuperet så langt øjet rækker. Der findes talrigt råvildt, dåvildt træffes hyppigt, der er en bestand af harer og fasaner og fine betingelser for andejagt.

En del af jorden er hegnet til folde og der er ridebane og ovalridebane.

Det sydvendte stuehus er løbende moderniseret og er indrettet med bl.a. stort hyggeligt spisekøkken med direkte udgang til stor terrasse. Derudover en dejlig stue med flot plankegulv og brændeovn samt en unik havestue, hvor der ligeledes er udgang til terrassen. Der er pragtfuld udsigt til den solrige have med store gamle træer og den 1 tdl land store sø. Stuen og spisekøkkenet har tillige vid udsigt mod nord over det åbne landskab og Alsønderup Landsby. Der er 3 værelser og 2 pæne, nyere badeværelser samt bryggers. 1. salen er indrettet med værelse og stue. Det samlede boligareal er ca. 230 kvm. Der er mulighed for udnyttelse af resten af 1. salen - anslået 60 kvm, hvorefter det samlede boligareal vil kunne andrage ca. 290 kvm.

Til ejendommen hører en nyere lade- og maskinhusbygning på 385 m2 samt en ældre staldbygning på 340 m2

Afstand til Hillerød 9 min og Rådhuspladsen i København 30 min. Cykelstier til både skole og Hillerød.

Henvendelse vedrørende ejendommen bedes rettet til: Westring Estate, statsaut. ejendomsmægler Anni Westring, M: +45 2383 9568