Ellesvinget 6, Trørød, 2950 Vedbæk

Ellemosegaard - Præsentabel hesteejendom i Vedbæk, tæt til både Rude Skov og Dyrehaven.

Tæt på alting og alligevel ud til åbne vidder finder du denne skønne og præsentable hesteejendom. Vejen igennem smedejernslågen fører op til den hvidpudsede ejendom som er opført i bedste kvalitetsmaterialer og med stråtag. Udover stuehuset er der også gode og lyse kvalitets hestestalde, ridebane og græsfolde. Fra ejendommen er der uhindret udsigt over store engarealer med Rude Skov i baggrunden.

Stuehusets grundplan er på ca. 230 kvm og indeholder: Åbent køkken med udgang til skøn flisebelagt terrasse i hele huset længde. Stor og lys vinkel opholdsstue med pejs og udgang til mindre havestue. Derudover entré, gæstetoilet samt bryggers. Fra køkkenets spiseafdeling samt bryggers er der endvidere adgang til værelsesfløj med 4 gode værelser samt stort badeværelse.

1. salen er på ca. 160 kvm og indeholder: Møblerbar repos, soveværelse med udsigt til egne marker og direkte adgang til badeværelse samt påklædningsværelse, stor opholdsstue samt stort og lyst kontor med dejlig udsigt over marker.

Kælder: Vaskerum/fyrrum samt mindre opbevaringsrum.

Ejendommen opvarmes med naturgas.

I tilknytning til stuehuset er, som en vinkelbygning, opført en dobbelt garage.

Til ejendommen findes en staldbygning ligeledes med stråtag og med 8 hestebokse, saddelrum og vaskeplads samt yderligere en stråtægt hestestald med 2 hestebokse og opbevaringsrum.

Ejendommens tilhørende areal udgør 6,8 ha og er udlagt med folde, ligesom der er skridtmaskine og 20 x 40 m ridebane.

Energimærke: D