Næstvedvej 315, 4760 Vordingborg

En skøn ejendom, hvor jorden er en perle af et naturstykke. Fuglebæk å løber igennem jorden og giver mulighed for, at man f.eks. kan sejle i kano ud til Storebælt. Der er to søer samt lunde/remisser som giver mulighed for en helt fantastisk jagt. Det meste af jorden kan afgræsses eller der kan slås hø.

Fra stuehuset er der fra syd udsigt til hele ejendommens jordtilliggende. I begge gavle på stuehuset er der på 1. salen etableret store vinduespartier, hvorfra man til vest bl.a. kan man se helt ud til Storebælt.

Stuehuset indeholder: Nyere pænt og lyst køkken/alrum med kogeø, stor stue, soveværelse med stort badeværelse og sauna, gæstetoilet, entre, kontor, værelse samt bryggers med adgang til kælder. 1.sal er indrettet med ét stort rum med mange Velux vinduer og loft til kip - en helt fantastisk stue med masser af lys og udsigt. I gavlene er der store glaspartier med udgang til overdækkede terrasser til øst og vest. Et super godt rum, som evt. kan deles til flere. Der er en rigtig god loftshøjde i hele ejendommen.

Derudover en rigtig god driftsbygning på 400 kvm som er opført i 2007. Bygningen er opført som en højbenet lade med stålspær og fast mur, to porte med værksted, garage samt fyrrum. Det øvrige benyttes til opbevaring af maskiner.

Det bemærkes at der ikke er en varmekilde på ejendommen. Seneste varmekilde var pillefyr og varmepumpe.

En utrolig dejlig ejendom med et naturstykke, som ligger tæt på boligen, så man får stor glæde af det hver dag.


Energimærke: G