Aggebovej 5, Valby, 3200 Helsinge

Tannemosegaard

Tannemosegaard

Tannemosegaard er en meget skønt beliggende nedlagt landejendom i den hyggelige landsby Valby mellem Helsinge og Rågeleje. Fra ejendommens stuehus er der en smuk og uhindret udsigt udover markerne, ligesom at der er kort afstand til Valby Hegn, der er kendt for sine mange stendysser og Kongejagter.

Ejendommens stuehus er fra 1927 og er meget herskabeligt med bl.a. flotte stuer og højt til loftet. Stuehuset fremtræder meget smukt og istandsat og er lige klar til indflytning med bl.a. nyt køkken.

Stuehuset indeholder 2 stuer en suite. Begge stuer er store og lyse og fra den ene stue er der direkte udgang til haven, stort nyt landkøkken med udsigt til markerne, stue, stort værelse, flot hall, stort ældre badeværelse i pæn stand. 1 salen indeholder 4 værelser, ligesom at der vil være mulighed for at retablere thekøkken og toilet, som er nedtaget i forbindelse med renoveringen af ejendommen. Der vil endvidere være mulighed for at inddrage yderligere loft til beboelse, såfremt dette måtte ønskes.

Ejendommens driftsbygninger danner rammen om den hyggelige gårdsplads. Alle driftsbygninger er opført i perioden 1850 - 1876 i blank mur "til gaden" med mange bevaringsmæssige murdetaljer. Til gården er det pudset mur og tagdækningen er bølgeeternit. Alle driftsbygningerne er gamle staldbygninger, som ikke har været i drift i mange år, men mulighederne er mange, såfremt at man ombygger dem med henblik på at etablere mindre virksomhed, herunder liberalt erhverv, værksteds- og håndværksvirksomhed.

Til ejendommen medfølger et areal på ca. 7.500 kvm, men der vil være mulighed for at tilkøbe yderligere efter aftale.

Ejendommen er beliggende i Gribskov Kommune, knap 20 min fra Hillerød og ca. 40 min fra Rådhuspladsen i København.

En rigtig dejlig ejendom, der er klar til indflytning og med mange muligheder.

Energimærke D