Kirkeltevej 121, Kirkelte, 3450 Allerød

Egernholt

Egernholt - Skøn og overskuelig lystejendom beliggende i den hyggelige landsby Kirkelte direkte til statsskoven St. Dyrehave mellem Hørsholm og Hillerød.

Stuehuset er løbende moderniseret og har store lyse rum med højt til loftet og er bl.a. indrettet med åbent køkken / alrum med gennemgående lys. 2 stuer en suite med franske døre, hvor den ene stue har direkte udgang til den syd-østvendte have med skønne gamle træer. Derudover er der et dejligt anretter køkken, badeværelse og bryggers med udgang til morgenterrasse samt entre med trappe til 1. salen. 1. salen er indrettet med repos, 2 store gavlværelser med franske altaner, soveværelse samt badeværelse. Det samlede boligareal udgør 221 kvm i 1½ plan.

Fra ejendommens hyggelige gårdsplads, hvor der er etableret en skøn eftermiddags- og aftenterrasse, er der uhindret udsigt over ejendommens arealer med bl.a. lille sø og videre til St. Dyrehave.

Udlængerne er samlet på 256 kvm og fremstår velholdte. Indvendigt er de oprindelige med bl.a. lade, stald, garager m.m. For ny en ejer vil de byde på mange spændende muligheder.

Ejendommens jordtilliggende er på ca. 9 ha, er let kuperet og udlagt med græs. Der er endvidere et meget rigt dyreliv til glæde for dyreelskere og/eller jægere.
Ejendommen er beliggende centralt i nordsjælland i Fredensborg Kommune med kun 8 min til Hillerød C , 9 min til Hørsholm C og 26 min til Rådhuspladsen i København.