Salg af landejendomme, lystejendomme og skove

Handel med landejendomme, lystejendomme og skove stiller større krav til ejendomsmægleren end ved salg af traditionelle villaer. Derfor arbejder vi hos Westring Estate med en proces, der skal sikre at ejendommen får den rigtige vurdering hvor vi bl.a. tager følgende elementer i betragtning:
 
•       Beliggenhed, herunder evt. nærhed til skov og vand og om der er noget, som generer øjet og øret
•       Kvadratmeter beboelsesrum og dens fordeling på evt. flere selvstændige boliger, og de muligheder det tilbyder
•       Ejendommens stand og herlighedsværdi
•       Evt. driftsbygninger, art og udnyttelse, deres stand m.m.
•       Hektar jord der ligger til ejendomme og hvordan jorden ligger i forhold til ejendommen
•       Muligheder for evt. driftsindtægter i form af jagtleje, bortforpagtning af jord, skovdrift, udlejning af driftsbygninger og evt. hestehold
På den baggrund udarbejder vi en realistisk salgsvurdering som sigter på et salg inden for en tidshorisont, som er realistisk for ejendommen. Accepteres salgsvurderingen bliver der udarbejdet en formidlingsaftale, hvor vi sammen med kunden laver en endelig plan for, hvorledes ejendommen skal markedsføres.
Det er vores erfaring at det i enkelte tilfælde kan være nødvendigt med mindre justeringer og reparationer af ejendommen for at sikre det bedste salg og det højeste provenu. I en sådan situation kan vi henvise til konsulenter, som kan være vores kunder behjælpelige med faglig rådgivning herom.
 
Ved fremvisninger vil det altid være den samme mægler, der følger ejendommen. Herved sikrer vi, at de erfaringer og kommentarer, der er fra fremvisning til fremvisning opsamles og bruges i det videre forløb. Vi vil bestræbe os på at mægleren kommer ca. 15 min. før fremvisningen, så vi sikrer den rigtige forberedelse og at mægleren kan få evt. nye kommentarer og information fra sælger. Senest 2 arbejdsdage efter en fremvisning vil vi komme med en tilbagemelding om forløbet. Går der mere end 4 måneder efter kommissionering vil der blive afholdt et midtvejsmøde med kunden på ejendommen hvor erfaringer vil blive drøftet og evt. nye tiltag og muligheder vil blive overvejet. Det kan være om der skal justeres i markedsføringen, tages nye opdaterede billeder, skrives nye tekster, justeres priser m.m. så salget af ejendommen følges nøje gennem hele forløbet.

Overvejer du at sælge?

Vi er specialister i salg af landejendomme og boliger på landet. Vi har købere i alle prisklasser.
Udfyld formularen, og vi kontrakter dig for en gennemgang af din ejendom. Ganske gratis - Naturligvis.

februar 2021

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728