Skræddersyet ejendomssalg

Det er en stor beslutning at sælge sin ejendom, og derfor er det også vigtigt, at man vælger den rette ejendomsmægler. Hos Westring Estate sætter vi omhyggelighed, engagement og faglig viden i højsædet. Vi har mere end 20 års erfaring med salg af ejendomme på Sjælland, hvor vi har beskæftiget os med vurdering og salg af landejendomme, lystejendomme og skove m.m. Vi tilbyder en værdiskabende rådgivning og vægter den personlige relation til vores kunder højt, da vi mener, at det giver de bedste forudsætninger for et godt samarbejde og det bedste salg.
Hvorfor vælge Westring Estate som din ejendomsmægler?
Handel med landejendomme, lystejendomme og skove stiller større krav til ejendomsmægleren end ved salg af traditionelle villaer. Westring Estate er et uafhængigt ejendomsmæglerfirma, og vi tager altid udgangspunkt i den enkelte ejendom og skræddersyr den bedste løsning for et salg herefter. Vi sikrer at din ejendom får den rigtige vurdering gennem en proces, hvor vi bl.a. tager følgende elementer i betragtning:

 •   Beliggenhed, herunder evt. nærhed til skov, vand eller andet.
 •   Kvadratmeter beboelsesrum og dens fordeling på evt. flere selvstændige boliger, og de muligheder det tilbyder.
 •   Ejendommens stand og herlighedsværdi.
 •   Evt. driftsbygninger, art og udnyttelse, deres stand m.m.
 •   Hektar jord der ligger til ejendommen og hvordan jorden ligger i forhold til ejendommen.
 •   Muligheder for evt. driftsindtægter i form af jagtleje, bortforpagtning af jord, skovdrift, udlejning af driftsbygninger og evt. hestehold.
På baggrund af disse elementer udarbejder vi en realistisk salgsvurdering som sigter på et salg inden for en fornuftig tidshorisont. Accepteres salgsvurderingen af sælger, bliver der udarbejdet en formidlingsaftale, hvor vi sammen med sælger laver en endelig plan for, hvorledes ejendommen skal markedsføres.
Det er vores erfaring, at det i enkelte tilfælde kan være nødvendigt med mindre tilpasninger og reparationer af ejendommen for at sikre det bedste salg og det højeste provenu. I en sådan situation kan vi henvise til konsulenter, som kan være vores kunder behjælpelige med faglig rådgivning herom.
Ved fremvisninger vil det altid være den samme mægler, der følger ejendommen. Herved sikrer vi, at de erfaringer og kommentarer, der er fra fremvisning til fremvisning opsamles og bruges i det videre forløb. Senest 2 arbejdsdage efter en fremvisning vil vi komme med en tilbagemelding om forløbet. Skulle der gå mere end 4 måneder efter kommissionering vil der blive afholdt et midtvejsmøde, hvor erfaringer vil blive drøftet og evt. nye tiltag og muligheder vil blive overvejet. Det kan være der skal justeres i markedsføringen, tages nye opdaterede billeder, skrives nye tekster, justeres priser m.m. Hos Westring Estate får du altså en involveret ejendomsmægler, hvor den samme person er med dig hele vejen!
Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering via formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en gennemgang af din ejendom og en snak om et eventuelt fremtidigt salg.

Bestil en gratis salgsvurdering fra Westring Estate

Går du i salgstanker, så start med en gratis salgsvurdering af din ejendom. Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt for en gennemgang af din ejendom. Ganske gratis, naturligvis.

juli 2024

MTOTFLS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031